Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

S tělesnými proporcemi odpovídajícími zápasníkům suma je Chrissy Metz (43) značně limitovaná při výběru oblečení. Všechny šaty si musí nechat šít na míru, protože její tělo se vymyká všem tabulkám konfekčních velikostí.

Korpulentní herečka se stejně jako většina jejích kolegyň na udílení Zlatých glóbů oblékla do černé, aby vyjádřila solidaritu s oběťmi sexuálního obtěžování. V jejím případě byla tato emancipace velmi přínosná. V černých šatech totiž vypadala o pár kil lehčí. Původně prý měla přijít v jiném outfitu, ale chtěla být kolegiální a na poslední chvíli zaúkolovala svou návrhářku.

O pět dní později došlo na rozdávání Critics´ Choice Awards, kde už se mohla Chrissy pořádně vybarvit. V pestrých pruhovaných šatech připomínala cirkusové šapitó. A to nejen vzorem, ale především objemem.

Chrissy Metz byla na obě ceny nominovaná za roli Kate v seriálu This Is Us, ani jedné se ale nedočkala. Na galavečerech bodoval alespoň její kolega Sterling K. Brown. Chrissy však byla nepřehlédnutelná i bez herecké trofeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám