Hlavní obsah
Článek

Velký sezónní výprodej je v plném proudu a vy máte jedinečnou šanci nakoupit za ty nejvýhodnější ceny. Dolaďte své bydlení stylovými doplňky s extra slevou a vaše radost bude dvojnásobná. Totální výprodej bytového textilu, dekorací i pomůcek pro vaření nebo snadný úklid nyní na 4home.cz. Akce platí do 31. ledna. 2018 nebo do vyprodání zásob!

Stylové povlečení se slevou až 56 %

Více

Komerční sdělení

Dolaďte si svou ložnici krásným povlečením za bezkonkurenčně nízké ceny. V nabídce kvalitní 100% bavlna, bavlna v saténové úpravě, flanel i neuvěřitelně hřejivý mikroflanel a mikroplyš. Originální motivy a široký výběr barevných provedení do ložnice i dětského pokoje.

Hřejivé deky se slevou až 54 %

Více

Komerční sdělení

Nedejte zimě šanci a zachumlejte se do heboučké deky. Moderní vzory i barvy a extra jemné materiály zajistí útulné bydlení a maximální pohodlí při odpočinku. Beránkové deky, deky z mikroplyše nebo třeba deky světoznámých značek nyní za nejnižší ceny v historii.

Kompletní výbava kuchyně se slevou až 80 %

Více

Komerční sdělení

Zařizujete nově kuchyni nebo vaše výbava nutně potřebuje doplnit o nějakého nepostradatelného pomocníka? Pak je nejlepší čas na nákup. Stylové jídelní sady, originální termo sklenice, kvalitní hrnce a pánve i spousta drobných pomůcek které vám usnadní práci nyní za skvělé ceny.

Vše pro snadný úklid se slevou až 62 %

Více

Komerční sdělení

Velký vánoční úklid je sice za námi, ale ani během zbytku roku se náš domov bohužel sám neuklidí. Proto je nejlepší zvolit takové pomocníky, kteří nám práci co nejvíce ulehčí. Skvělé rotační mopy, parní čističe i vysavače na okna dokážou při úklidu téměř zázraky. Vše pro snadný úklid za akční ceny právě teď!

Výprodejové nabídky se slevou až 91 %

Více

Komerční sdělení

Nakupujte za neuvěřitelné výprodejové ceny! Výprodej sezónních produktů a posledních kusů skladem. Široká nabídka povlečení, vybavení do kuchyně, dekorací, pomůcek pro úklid a dalších produktů pro váš dům i zahradu s garancí nejvýchodnějších cen. Ale pozor, zásoby rychle mizí!

Další články

Načítám