Hlavní obsah
Článek

Proč by se trápila v pošmourném počasí, když může vyrazit někam za sluníčkem. Přesně to si říkala Denisa Hromkovičová Dvořáková. Česká topmodelka vyrazila se svým manželem,  slovenským fotbalistou a osobním trenérem Martinem Hromkovičem do Dominikánské republiky.

„S manželem jsme si dovolenou užili přesně podle našich představ,” říká kráska, která díky Martinovi propadla sportu, tvrdě trénuje a otužuje se. Na dovolené v Karibiku ale pár zvolil trošku klidnější režim. „Za ničím jsme se nehonili, každé ráno jsme vždy zašli na chvilku do posilovny a pak v klidu na pláž,” říká Denisa, která s manželem trávila celou dovolenou na hotelové pláži, vyjma jednoho dne: „Podnikli jsme výlet na opuštěný ostrov Saona. Trošku nám pršelo, ale pak se vyčasilo a bylo krásně. Dokážu si představit strávit dovolenou na takovém místě.”

Odpočinek v exotice byl pro modelku z agentury Elite Prague více než nutný. Brzy se totiž rozjede po českých městech coby ambasadorka dalšího ročníku prestižní modelingové soutěže Elite Model Look. „Na tuhle roli se vážně moc těším. Bude to pro mě úplně nová zkušenost a výzva a ty já ráda přijímám. Jsem ráda, že budu mít šanci poznat nová děvčata a kluky a pracovat s nimi,” říká Denisa Dvořáková.

Reklama

Další články

Načítám