Hlavní obsah
Článek

Herečka Marisa Tomei si pochvalovala návštěvu vily George Clooneyho (62) u jezera Como v Itálii. Nádherné sídlo ve Středozemí u padesátiletého hollywoodského herce navštěvují celebrity často. Marisa tvrdí, že se při pobytu musela koupat v jezeře nahá. A sám Clooney teď přiznal, že je to tradice, kterou jeho slavní přátelé rádi dodržují.

„Koupání na Adama je tradicí mého domu! Je to zábavné. Někteří lidé se koupou nazí, ale já jdu vždy nahoru a dám si nejprve oblek, a pak teprve skočím do jezera,“ vtipkoval George v interview pro Us Weekly.

O koupání bez plavek se v souvislosti s Clooneym nehovoří poprvé. Jeho bývalá přítelkyně modelka Lisa Snowdon v létě zavzpomínala na hercovy libůstky. V rozhlasovém studiu se prořekla a přiznala, že si George s kamarády rád chodí sednout do vířivky. A plavky v tu dobu nemají. Lisa v interview pro Capital FM na téma Clooneyho zálib řekla: „Všichni jeho kamarádi spolu skočí do horké vany.“ „A nemají nic na sobě?“ začal tlačit moderátor na Lisu a z její odpovědi vyplynulo, že si plavky opravdu neberou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám