Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká wrestlerka a modelka Danielle Louise Moinet (34), známá spíše pod pseudonymem Summer Rae, vyrazila do Mexika, kde v bikinách demonstruje, že i ženy, jež provozují drsnější druh sportů, mohou vypadat skvěle a žensky. Společně s partnerem a přáteli zde zakouší místních pláží, vody i služeb.

Tělo Moinet je zvyklé na pohyb a podle toho také vypadá. Dřívější hráčka amerického fotbalu a pozdější profesionální wrestlerka ve WWE (World Wrestling Entertainment) má postavu přímo stvořenou pro bikiny. A také v nich na dovolené tráví většinu času.

Na jejím Instagramu, který sleduje víc než 1,6 miliónu lidí, jsou čím dál častěji k vidění také snímky z profesionálních focení do magazínů či různé reklamní snímky. I ona si tak, jak se zdá, ze svých sociálních sítí vytvořila slušný byznys, což je v posledních letech v případě populárních uživatelů téměř samozřejmostí.

Reklama

Další články

Načítám