Hlavní obsah
Článek

Máte pocit, že byste potřebovali shodit pár kilo nebo detoxikovat organismus, protože jste přes Vánoce a Silvestr přibrali, nebo jen chcete začít zdravě žít? Připravili jsme pro vás speciální dietní programy a detoxikační balíčky ušité na míru vašemu času.

Dokonalá postava do pár týdnů? To je proteinová dieta od Fit-day

Proteinová dieta se stává každým rokem víc a víc populárnější a drží ji i mnohé celebrity po celém světě. Jde o drobnou změnu jídelníčku, která je velmi efektivní a má rychlé výsledky. Dieta funguje na bázi změny metabolismu. Vaše tělo se po 2-3 dnech rozhodne díky vysokému přijmu bílkovin a omezení přijmu sacharidů a tuků jako zdroj energie využívat vlastní tukové zásoby, a tak dochází k přirozenému spalování tuků.

Balíček slim na 20 dní

Při dodržení pár základních pravidel, která jsou více popsána na našich stránkách, se tolik neomezujete a výsledek je znatelný už po prvním týdnu. Ve Fit-day jsme tuto dietu poskládali čistě z rostlinných bílkovin bez přidaných cukrů a tuků. Máme pro vás dva balíčky na hubnutí a jeden pro detoxikaci těla. Je poskládán z bestsellerů 2017 na rychlou dietu za 1399,-kč.

Balíček detox na 20 dní se shakerem zdarma

Co je to detoxikace? Je to očistný a ozdravný proces, během kterého se náš organismus zbavuje jednotlivých zplodin neboli toxinů. Odkud se berou toxiny? Strava bohatá na cukry a tuky, průmyslově zpracované potraviny, stres. V potravinách se mohou nacházet těžké kovy, zemědělské postřiky, které zatěžují náš organismus. Pro tento účel byl za pomocí našich odborníků vyvinuty unikátní produktu Smoothie detox a Smoothie spinach-banana, který za pomocí zeleniny a rostlinných proteinů čistí váš organismus. Pouze nyní za skvělou cenu 1199,- Kč spolu se shakerem zdarma.

Další články

Načítám