Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na uvedení svého nového filmu Obludárium, který osobně představila i na loňském filmového festivalu v Karlových Varech, si režisérka a producentka Trudie Styler, manželka zpěváka Stinga, pozvala opravdu výrazné publikum. Mezi hosty byly transgender celebrity včetně jedné z nejslavnějších - Amandy Lepore. Ta je nepřehlédnutelná sama o sobě, a se svými kámoškami obzvlášť.

Padesátiletá celebrita tentokrát neukazovala zadek v tangách, ale i tak toho bylo dost. Dorazila v černých, částečně průhledných šatech, jež ji korzetem stahovaly v pase, což zdůrazňovalo jak její štíhlost, tak kontrastně výrazný hrudník. Ten Amanda fotografům servíruje běžně a samozřejmě, nejen při pózování do časopisů, a je jedním z jejích poznávacích znamení.

Návštěva Lepore a dalších transgender celebrit podpořila námět filmu, jenž příběhem teenagera Billyho (Alex Lawther), který se cítí být odlišný od svých spolužáků z konzervativní střední školy, má rád extravaganci, paruky, šaty, dlouhé řasy, třpytky, vypráví o tom, že každý má právo na sebevyjádření.

Reklama

Další články

Načítám