Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V neděli Elsa Pataky (47) svého manžela Chrise Hemswortha (40) na udílení Zlatých glóbů do Los Angeles nedoprovodila. Počátkem ledna si raději užívala slunce na australské pláži společně se svými dětmi a ženou Matta Damona.

Elsa se na rozdíl od stejně staré Luciany Barosso nevěnuje jen péči o děti. Sama je stejně jako manžel, jehož proslavila role komiksového Thora, úspěšnou herečkou. Loni se objevila v osmém pokračování akční série Rychle a zběsile. Její sexy křivky ještě více vynikly v reklamě na spodní prádlo.

Chrisova krásná manželka by mohla předvádět i bikiny, v nichž se objevila na pláži. Sotva by někdo tipoval, že pokořila čtyřicítku a je maminkou pětileté dcery Indie Rose a tříletých dvojčat Tristana a Sashy. Luciana, která Mattovi porodila čtyři děti, zůstala v plážových šatech.

Okouzlující herečka chce očividně držet krok se svým o sedm let mladším manželem, který v loňském trháku Thor: Ragnarok předvedl skvělou formu. Elsa nedávno prozradila tajemství své dokonalé postavy. Každé ráno si připravuje koktejl z jablečné, mrkvové, celerové a citrónové šťávy, do něhož přimíchá pár kapek olivového oleje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám