Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Kašáková, o níž se kvůli tomu, že vyrostla v dětském domově a před čtyřmi lety byla finalistkou soutěže krásy, někdy píše jako o ‚miss z děcáku‘, se před pár dny vrátila z dovolené na Bali. I s partnerem vyrazila načerpat síly do práce, jež se pojí hlavně s dětmi z dětských domovů, kterým Veronika a tým jejího nadačního fondu pomáhají.

Z ostrova fanouškům pravidelně posílala fotky, ale komunikovala s nimi nejen obrazově, ale i slovně. K většině snímků přidala víc než jen emotikonu palmy nebo mořské vlny. Její komentáře se často, nejen v době dovolených, nesou v duchu vděčnosti za všechno, co má. Za léta strávená v dětském domově není na život naštvaná. Spíš naopak. Hezky o dětství mluví i její bratr, moderátor Karel Kašák.

Těžké období nastalo až později a Veronika se ze zkušenosti vypsala v jednom z posledních příspěvků. „Nejtěžší životní situace a současně ta nejlepší, byla ta, když ve mě nikdo nevěřil a odmítali mě. To bylo z počátku to nejhorší, co jsem zažila, ale poté se situace vyjevila jako ta nejlepší. Člověku totiž nezbývá nic jiného, než spoléhat sám na sebe a následně si začít věřit. Děkuji vám, bylo to nejlepší, co jste pro mě mohli udělat,“ vzkázala všem, kteří jí nepřáli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám