Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pronájem rekreační chaty či chalupy patří stále k nejvýhodnějším způsobům dovolené. Nejen že významně ušetříte na dopravě, ale vyvarujete se i ubíjejícímu stání v nekonečných zácpách, které vás čekají na cestě do zahraničí.

Made in Czech Republic

Česko patří k velmocem fenoménu chataření, chalupaření a hromadného víkendového úniku z měst na venkov. Stále více majitelů rekreačních nemovitostí však poskytuje své objekty zájemcům o letní či zimní dovolenou. Další tisíce Čechů tedy o prázdninách zamíří na chatu, chalupu, anebo do prázdninového domku. Jejich chování je logické – jedná se o nejvýhodnější, a přitom velmi přirozený způsob odpočinku.

Tištěný katalog až k vám domů

Nabídka rekreačních chat a chalup pro vaši individuální dovolenou je velmi široká a různorodá. Tištěný katalog obsahuje výběr těch nejžádanějších a námi prověřených objektů s velkým množstvím fotografií. Katalog zašleme každému zájemci na vyžádání zdarma.

Maximální vyžití pro děti

Každý, kdo někam cestoval s dětmi, potvrdí, že dlouhé transporty jsou pro ně utrpením. Malým dětem je však úplně jedno, kde trávíte dovolenou. Chaty a chalupy v Česku, ale i na Slovensku jsou pro vyžití dětí maximálně přizpůsobené. Záleží jen na vás, zda dáte přednost pohodlnějšímu typu zábavy dětí v bazéncích, na trampolínách a hřištích, anebo zvolíte klasičtější způsob s táborákem, špekáčky a tábornickou hravoukou.

Vysoká kvalita za nízkou cenu

Pro mnohé klienty je překvapující, s jakou kvalitou vybavení se u tohoto typu ubytování setkávají. Mnohé chaty dnes disponují rekreačním zázemím, které nenabídnou ani mnohé hotely či penziony. Bazény se zastřešením, wellness, sauny, herny, tělocvičny, zastřešená a dokonale vybavená gril-párty – to je jen částečný výčet možností, které jsou k dispozici. To vše za ceny, které jsou při optimálním obsazení kapacity až neuvěřitelně nízké.

Další články

Načítám