Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Alena Šeredová (46) už více než tři roky žije po boku italského miliardáře Alessandra Nasiho. Ve společnosti se tento sympatický pár moc často neobjevuje a pokud přeci jen ano, moc si nepotrpí na intimní gesta.

Tentokrát se ale zamilovaný pár nehlídal a svou lásku demonstroval přímo na basketbalovém zápase mezi týmy Basket Brescia Leonessa a Fiat Torino Auxilium. Italský boháč Alenu vášnivě políbil a v té chvíli ho vůbec nezajímal zápas, který sledovali i modelčini synové David (9) a Louis (10).

Syny má česká modelka z manželství s brankářem Gigim Buffonem. Alena je po boku dědice automobilky evidentně šťastná jako blecha a rozpad hvězdného manželství s legendárním brankářem už dávno hodila za hlavu, byť kvůli přísnějším zákonům nebyla ještě loni na podzim s Gigim rozvedena.

Ani tak by se prý ale do druhé svatby nehrnula. "Jsem pořád ve vztahu, máme se fajn a žijeme si tak nějak normálně. Nejsem rozvedená, takže se nebudu vdávat, a ani nevím, jestli by se mi chtělo,“ nechala se loni slyšet v Top Staru Šeredová.

Reklama

Další články

Načítám