Hlavní obsah
Článek

Je to zhruba týden, kdy na internetu dostala od trolů, tedy internetových pomlouvačů, ´naloženo´ tak, že ji to muselo strašit ve snu. Tématem přitom byla nečekaná proměna její postavy. Hvězdička z britské reality show Geordie Shore, osmadvacetiletá Sophie Kasaei, totiž dosti výrazně zhubla.

Britům bylo hodně protivné, že jedinou vstupenkou ke slávě, která jí navíc rázem stoupla do hlavy, bylo pro Kasaei právě účinkování v této show. A ještě víc jim vadilo, že naprosto ztratila soudnost. Za její sebevědomí, které dívce dovolilo vystavovat se v bikinách, a ještě se tvářit namyšleně, ji někteří nenáviděli.

Jenže něco se stalo, pýcha ustoupila, Sophie se na chvíli stáhla do ústraní a před objektivy znovu nastoupila až před nedávnem. A je z ní nová žena. Třináct kilo, která shodila, provedlo s její postavou divy: vnady jí zůstaly a tuky jsou pryč.

A tady se vrátíme ke zmíněným trolům. Ti měli, jak už to tak u nich bývá, ve věci ihned jasno. Podle nich zkrátka podstoupila liposukci, jizva na zadku to prý jasně dokazuje.

To už na ni bylo moc a reakce rozzuřené Kasaei na Twitteru na sebe nenechala dlouho čekat. Pod srovnávací složený snímek typu „před a po“, který jasně dokazuje, že jizvu měla už před hubnoucím procesem, napsala trolům drsný vzkaz: „Polibte mi moji zjizvenou pr***!“

Reklama

Další články

Načítám