Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmové ceremoniály jsou svátkem nejen kinematografie a televizní tvorby, ale také tak trochu módním. To, co hvězdy na významné společenské události obléknou, bývá diskutováno snad ještě více než samotné výsledky. Přestože nedávné Zlaté glóby byly co do módy trochu monotónní, protože téměř všechny ženy oblékly svorně černou, řeč módních policistů nestála.

Galavečery velikosti Zlatých glóbů či Oscarů si žádají patřičnou přípravu. Letos to možná měly ženy těžší v tom, že všechny hledaly vhodnou róbu v téže barvě.

Catherine Zeta-Jones (54) spolu s tchánem Kirkem Douglasem na pódiu vyhlásila vítěze v kategorii Nejlepší scénář (Martin McDonagh s filmem Tři billboardy kousek za Ebbingem), což si říkalo o obzvlášť pečlivou přípravu. Herečka ji nepodcenila, oblékla odvážné šaty z kolekce Zuhaira Murada, které na přehlídce předvedla o mnoho mladší a méně obdařená modelka. Zeta-Jones je následně vyplnila tam, kde bylo třeba. A dráždivost přiživila i sukní, jež svou lehkostí a průsvitností přiznávala černé kalhotky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám