Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na Zlatých glóbech dělal Angelině Jolie (48) garde syn Pax (14), o dva dny později před fotografy postavila dcery Zaharu (13) a Shiloh (11). Jejich otec Brad Pitt (60) se v poslední době společenským akcím vyhýbá a přítomnost dětí na červeném koberci jej prý vůbec netěší.

I když si Brad sypal popel na hlavu a přiznal, že rozpad manželství zapříčinila jeho závislost na alkoholu, na usmíření to prozatím nevypadá. Slavný herecký pár se očividně neshodne na výchově dětí. Zatímco Brad se snaží potomky před médii a šoubyznysem ochránit, Angelina se jimi před fotografy ráda pochlubí.

„Angelina vzala Paxe na Zlaté glóby bez Bradova svolení. Herec naprosto šílel z toho, že s ním své rozhodnutí nekonzultovala. O tom, že Pax půjde na galavečer, se na poslední chvíli dozvěděl od jeho sourozenců. Účast jeho dětí na společenských akcích mu vadí stejně jako to, že Angelina nerespektuje jeho názor,“ tvrdí zdroj z hercova okolí serveru Hollywoodlife.

Jolie ale nedbá jeho připomínek. Dva dny po Zlatých glóbech zavítala na udílení cen organizace National Board of Review, kde uspěla se svým filmem First They Killed My Father. Jako doprovod s sebou kromě kambodžské aktivistky Loung Ung vzala dcery Zaharu (13) a Shiloh (11). Mladší z nich je po zranění. Při jízdě na snowboardu si zlomila klíční kost. Teď už zbývá vyvést do společnosti Maddoxe (16) a devítiletá dvojčata Vivienne s Knoxem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám