Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V americkém šoubyznysu je tak silně zapsána, až si vysloužila nejen hudební cenu Grammy za celoživotní dílo (v roce 2012), ale také Prezidentskou medaili svobody (v roce 2016), což je vůbec nejvyšší civilní vyznamenání udělované v USA.

Ona je, jednoduše, živoucí legenda! Zní to tak trochu učebnicově, o to větší je to ale pravda. Na přelomu 60. a 70. let vládla Diana Ross (73) americkému soulu a udávala trendy, později se přiklonila spíše k popu a disco, což byl geniálně načasovaný strategický tah, protože na její hudbu rázem začali pařit mladí lidé z celého světa. A co víc, bez rozdílu barvy kůže.

Aby to ale nevypadalo, že tady píšeme o nějaké seniorce nad hrobem, která žije v ústraní, to ani náhodu! Že ´královna stále žije a panuje´, a to v pravém významu toho slova, dokazuje Diana téměř každý den. V plné síle a dobré náladě se teď ukázala na Havaji, kde se na ostrově Oahua rozhodla strávit chvíli času se svými vnoučaty.

A při té příležitosti poškádlila paparazzi, kteří na ni číhali, ale asi se moc neschovávali. Zpěvačka si jich totiž brzy všimla a hned jim ukázala víc, než vůbec mohli čekat. Rozhalila tuniku, kterou měla přes plavky, a zapózovala jim s odhalenými stehny. Je prostě neuvěřitelná, sebevědomá a nad věcí. A to je milé Dianě už 73 let.

Reklama

Další články

Načítám