Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na slavnostní ceremoniál udělování Zlatých glóbů do Los Angeles dorazil každý, kdo v americkém šoubyznysu něco znamená. Téměř všichni přišli v černém. Dress code totiž vycházel z výzvy iniciativy Time´s Up, a hosté večera tak vyjádřili svoji solidaritu s oběťmi sexuálního obtěžování.

Kolem místa konání, hotelu Beverly Hilton, se ale jako každý rok vyskytovalo pár osob, které sice žádnou společenskou váhu nemají, o to více po ní však touží. A někteří z nich na sebe ihned dokázali neurvale strhnout pozornost naprosto nevhodným způsobem. Porušením předepsané barvy oděvu.

Jedním z nich byl i Rodrigo Alves (34), jenž se proslavil svojí touhou proměnit se za pomoci plastické chirurgie v partnera plastové panenky Barbie, slavného Kena a za hromadu mrzačících zákroků utratil celé jmění.

Těžko říci, jestli byl skutečně v sále. Žádná jeho fotka z interiéru není k nalezení. Ale pokud ano, mezi pozvanými VIP, jejichž každý pohyb byl po celý večer monitorován médii, rozhodně nebyl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám