Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natasha Bedingfield a její manžel Matt Robinson jsou rodiči. Chlapec, jehož jméno zpěvačka zatím nezveřejnila, se narodil na Silvestra a ona tak prožila ‚ten nejšťastnější Nový rok‘. Zpěvačka to fanouškům dala vědět ještě z nemocnice, ale netypicky - na kelímku s kávou měla místo jména napsáno Máma.

Prvního dítěte se zpěvačka dočkala v 36 letech a nemůže se jej nabažit. „Ten maličký je tak nádherný. Jsem bezmezně zamilovaná,“ napsala Natasha na sociální síti.

Bedingfield prožívala své nejslavnější období před více než deseti lety, kdy vydala první studiové album, jež se těšilo obrovské popularitě. To nejšťastnější však prožívá bezesporu nyní. Za podnikatele Robinsona se zpěvačka provdala v roce 2009.

Že čekají dítě, oznámili Natasha a Matt loni v říjnu. Že to bude chlapeček, pak zpěvačka oznámila písní Hey Boy! začátkem listopadu. „Tento song nemohl vyjít v důležitější dobu pro mě jako pro umělkyni i jako pro ženu, která do tohoto světa přivede malého chlapečka. Miluji svého manžela. A také už miluji svého syna,“ napsala k videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám