Hlavní obsah
Článek

Ve své písni s anglickým názvem Never Forget, se kterou Pavel Callta soutěží v národním kole Eurovize, se zpěvák zpovídá z rozchodu se svou doposud největší životní láskou.

„Začali jsme spolu chodit v sedmnácti a trvalo to mezi námi dlouho," rozpovídal se Callta o své písni a dále uvedl: „Popsal jsem svůj dlouhý vztah, nemohli jsme se z něj a od sebe vymotat. I když nechceme, tak musíme jít dál. Zpívám o tom, že nikdy nezapomenu na ty hezké chvíle, které jsme spolu prožili,” nastínil.

V našem posledním rozhovoru se ale Pavel přiznal, že po dlouhém období půstu má nový vztah. „Přiznám se, že se něco rýsuje. Zatím o tom nechci mluvit,” culil se Pavel, který zatím neplánuje svou milou představit veřejně.

Pavel si nemyslí, že by mohl změnou statusu ze ‚single‘ na ‚zadaný‘ přijít o fanynky. „Snad budou moji fanoušci tolerantní a budou mi to přát, když uvidí, že jsem šťastnej," doufá osmadvacetiletý zpěvák, jenž na sebe v poslední době upozornil duetem s Leošem Marešem s názvem Píšem si svůj sen.

Reklama

Další články

Načítám