Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Roseanne Barr (65) i John Goodman (65) jsou oproti časům, kdy hráli v sitkomu Roseanne, o více než čtvrt století starší a také výrazně lehčí. Přesvědčili o tom publikum sledující udílení Zlatých glóbů.

Představitelé plnoštíhlého manželského páru přišli o výraznou část své tělesné hmotnosti, ale rozhodně neztratili smysl pro humor. Na ceremoniálu komediální dvojice překvapivě vyhlásila nejlepší dramatický seriál. „Jsem známá tím, že se umím postarat o pořádné drama,“ zavtipkovala Roseanne Barr, načež její seriálový manžel pohotově dodal: “Ale asi ne takové, za které bys dostala cenu.“

Roseanne a John si své seriálové role zopakovali. Letos se na obrazovku vrátí v pokračování, na které fanoušci čekali 21 let. Oba od těch časů výrazně zhubli. Roseanne ve svém korpulentním období vážila 160 kilogramů, John ještě o 20 více.

Goodman sice v závěru poslední odvysílané série zemřel, scenáristé však tento fakt v pokračování ignorovali. Diváci se dočkají také tetičky Jackie v podání Laurie Metcalf, která byla letos na Zlatý glóbus nominovaná za vedlejší roli ve filmu Lady Bird.

Reklama

Další články

Načítám