Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Sotva se Britney Spears (42) rozloučila se svou show v Las Vegas, město hříchu zlanařilo jinou popovou hvězdu. Jeden z místních hotelů obsadí Lady Gaga (38), která má se svou kolegyní srovnatelnou postavu.

Britney přivítala rok 2018 v bikinách a Lady Gaga nezůstala pozadu. Také jí byly v minulosti kostýmy poněkud těsné, ale teď se může pochlubit sexy křivkami. Fanouškům poslala pozdrav, na němž zaujme především její zadeček v tangách.

„Šťastný nový rok! Ať je ve znamení štěstí, lásky a zdraví,“ napsala ke svým fotkám v plavkách zpěvačka, která loni prožila spokojenost i trápení. Lady Gaga se zasnoubila s Christianem Carinou, zároveň ji však trápily zdravotní komplikace. Kvůli fibromyalgii musela dokonce zrušit koncert v Riu de Janeiru.

Zpěvačka s poslední deskou Joanne nezaznamenala zdaleka tak výrazný úspěch jako s dřívějšími nahrávkami, její kariéra ale neuvadá. Lady Gaga se zařadí mezi hvězdy se stálým angažmá v Las Vegas. Předtím ale musí dokončit turné zahrnující 18 koncertů v Evropě. V květnu se navíc předvede jako herečka v remaku muzikálu Zrodila se hvězda. V něm si zahraje s Bradleym Cooperem (49), který film také režíroval.

Reklama

Další články

Načítám