Hlavní obsah
Článek

Svoji neuvěřitelně krásnou postavu a také dokonalou fyzičku podědila snoubenka hollywoodského drsňáka Jasona Stathama (50) Rosie Huntington-Whiteley (36) nejspíš po své matce, která je dlouholetou a stále aktivní fitness instruktorkou. A za takovou genetickou výbavu jí opravdu může být vděčná.

Koncem června totiž přivedla na svět svému milému, hvězdě akční filmové série Kurýr či Rychle a zběsile, prvního potomka. „Náš človíček je na světě! Jack Oscar Statham,“ prozradila tehdy Rosie jméno syna na sociální síti, kde zveřejnila fotku, na níž se novorozenec drží maminky za prst. Dnes je ale zase štíhlá jako proutek a po těhotenství není na jejím těle ani památky. Svou nazpět získanou postavou se občas ráda pochlubí na svém instagramovém účtu. Stejně jako tento týden.

Kráska, kterou v březnu 2011 časopis Maxim ve své anketě jmenoval Nejpřitažlivější ženou světa, už ozdobila obálky mnoha věhlasných magazínů včetně Harper's Bazaaru nebo GQ, pět let byla jedním z andílků značky Victoria´s Secret, předváděla pro Pradu v Miláně a pro Giles Deacon v Paříži a před sedmi lety mimo jiné zapózovala nahá pro prestižní kalendář Pirelli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám