Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli roli musela pětadvacetiletá herečka Petra Nesvačilová (38) přibrat dvanáct kilo. "Moje postava měla být pořádně macatá holka, jinak jsem se typově hodila. Tak jsem dostala od režisérky Karin Babinské rok, abych se na tu váhu dostala," vyprávěla Super.cz o přípravě na dívčí fillm Pusinky Petra.

Přirovnávání k Reneé Zellweger a její Bridget Jones ale nemá ráda. "Spíš mě baví Robert de Niro a Zuřící býk," smála se. "Je to už šest let zpátky, ale určitě se mi dařilo tloustnout lépe, než hubnout. Minimálně rok a půl jsem ta kila dostávala zase dolů. Svým způsobem se mi ale experimentování s tělem líbilo," vzpomíná. "Ale jediná dieta, která opravdu funguje, je nežrat a cvičit," doporučuje.

"Byla jsem ještě mladá, stačilo mi chodit cvičit třikrát týdně a jídlo omezit na hodně salátů. V tomhle věku ještě metabolismus dobře funguje. Ale musela jsem opravdu cvičit s trenérem, sama bych takovou vůli asi neměla, potřebuju drezúru," doplnila. "Teď už jen jezdím na koni a dělám bikram jógu," říká.

Petra naposledy natáčela na Slovensku seriál Odsouzené a hraný dokument Lucie, který vybrali na mezinárodní festival do Jihlavy do sekce hranice mezi dokumentem a hraným filmem. "Byla jsem také v jednom díle Kriminálky Anděl, ale přiznám se, že ostatní nabídky na seriály jsem odmítla. Dělala bych to kvůli penězům, ale živím zatím jen sama sebe, tak to zatím nepotřebuju," uzavřela.

Koketuje také s módou, je tváří návrhářky Josefiny Bakošové a její značky Chi - Chi. Pro kadeřnici Petru Měchurovou moderovala show jejího salonu na Designbloku. S Ester Kočičkovou ji mohou diváci vidět v kabaretu Falešná kočička a v divadle Ypsilon v Theatromatu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám