Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete si najít spřízněnou duši? Nechcete už vymetat večírky nebo se seznamovat se zoufalými kamarády svých přátel? Pak jste tu správně! Máme pro vás 5 ověřených tipů, díky nimž se na internetu určitě seznámíte. Držte se jich a uvidíte, že se zájemci o seznámení s vámi jen pohrnou!

Zaregistrujte se na nejkvalitnější českou on-line seznamku!

Základem úspěchu je výběr internetové seznamky. Existuje celá řada seznamek, které se liší svým zaměřením a kvalitou poskytovaných služeb. Ujasněte si tedy, koho (co) vlastně hledáte. Zda partnera pro život, otce svých dětí, společníka na dovolenou, flirt, nezávazný sex či partnera na sportování. Dle toho pak vybírejte internetovou seznamku. Hledáte-li vážný vztah, zaregistrujte se na ELITE Date. ELITE Date se nesnaží být seznamkou pro každého. ELITE Date je určena pro lidi, kteří hledají partnera na úrovni.

Buďte originální, ať váš profil nezapadne mezi ostatními!

Váš profil musí zaujmout. Nebude-li originální, lidé ho přejdou bez povšimnutí a vy tak přijdete o možnost seznámení. Zapomeňte na všechny negativní formulace typu: „Jsem nešťastná“, „Na lásku už nevěřím“... Nikdo nehledá pesimistu. Váš profil musí znít pozitivně a vtipně. Použijte neotřelá klišé. Vyzdvihněte své přednosti. Představte se v tom nejlepším světle. Pozor však na lži. Ty do profilu nepatří! Na ELITE Date máte navíc prostor pro své představení a dotazy směřované přímo na vašeho partnera! Využijte toho. Přece jen zní lépe věta „Mám mapu, auto a chuť cestovat. Vyrazíme si spolu o víkendu na výlet?“ než klasická fráze: „Ahoj, jak se máš?“

První dojem je nejdůležitější! Nepodceňujte výběr profilové fotografie

Profilová fotografie musí ihned zapůsobit. Jedině tak máte šanci, že dotyčný partner rozklikne detail vašeho profilu a bude vás kontaktovat. Pokud vaše fotografie nezaujme, váš profil zůstane bez povšimnutí. Dejte si tedy na výběru profilové fotografie záležet. Vybírejte jen takové fotografie, na nichž se sami sobě líbíte. Nejlépe pěkně barevné a s úsměvem na tváři. Fotografie, na nichž stojíte někde v dáli či focené ve tmě, do profilu raději nevkládejte. Stejně tak nejsou vhodné ani příliš odhalené nebo sexuálně zaměřené fotografie. Ty od vážného seznámení většinu uživatelů odradí. Vyvarujte se také fotografiím vašich kamarádů, dětí, zvířátek. Hledáte přece partnera pro sebe, nikoli pro ně!

Odpovídejte na zprávy tak, abyste zapůsobili!

Dejte si s každou zprávou, kterou někomu pošlete, práci. Neposílejte jednu hromadnou zprávu všem! Pište cíleně, tj. jen uživatelkám (uživatelům), kteří vás něčím zaujali. Čtěte, co o sobě uživatelé v profilu uvádějí, ať se zbytečně neptáte. Používejte oslovení. Uživatel (uživatelka) musí mít z vaší zprávy pocit, že je určena přímo jemu (jí). Není-li komunikace vaší silnou stránkou, nevadí. Na ELITE Date si ji můžete zjednodušit třeba tím, že pošťouchnete dotyčného partnera klikem na tlačítko „Zaujal / zaujala jsi mne“, „Líbí se mi, že máme společnou vlastnost...“ nebo rychlou odpovědí na jejich otázky.

Seznamujte se bezpečně!

Registrujte se na ELITE Date, tedy na seznamku, kde jsou uživatelské profily denně kontrolovány a kde jsou všechny podezřelé či jinak závadné profily z databáze okamžitě mazány. Ušetříte si tak spoustu času a starostí. Pozor však na jednu věc. I při seznamování na těch nejlepších seznamkách buďte obezřetní. Nesdělujte hned svou adresu, telefonní číslo ani email. Využívejte ke komunikaci zpočátku raději jen systém dané seznamky. Stejně tak neinformujte uživatele o své finanční situaci. První rande volte raději na nějakém veřejném místě a informujte o něm své přátelé. Ne všichni uživatelé se totiž registrují na seznamky se zcela čistými úmysly. Obezřetnost je tedy vždy na místě!

Další články

Načítám