Hlavní obsah
Článek

Ředitelka Miss Face Taťána Makarenko (34) po 8 letech mění název soutěže a po náročných jednáních a právních úkonech získala značku Miss Czech Republic.

"Nehledám dívku, které nasadím korunku a bude sedět celý rok doma bez práce. Hledám krásku, která bude mít uplatnění v modelingu a zařadí se mezi úspěšné Miss z minulých let, které svět šoubyznysu a modelingu skvěle živí," říká Makarenko a jako příklad dává zatím poslední vítězku. "Kateřina Kasanová předváděla pro Escadu, Beatu Rajskou, předváděla na ostravském Fashion Weekendu a dalších akcích. Objevila se na titulních stranách módních časopisů. Za sebou má placené focení a natáčení pro desítky klientů. Zdůrazňuji placené, protože tím nemyslím focení pro sponzory naší soutěže krásy," uzavřela.

Její dívky také bodují na světových soutěžích krásy.

"Nikola Uhlířová, Miss Face 2016, byla pátá nejkrásnější na Miss Grand International, která patří mezi top 5 nejlepších soutěží světa. 1. vicemiss 2016 Alice Činčurová získala titul za nejlépe oblékanou Miss na Miss International, kam jsme loni rok poprvé vysílali naši dívku, dříve sem posílal vítězky pan Zapletal. Zuzana Straková, 2. vicemiss 2016, byla na Miss Global a přivezla nám umístění v top 20. A 3. vicemiss 2016 Sarah Karolyiová odletěla na Miss Intercontinental, a tak se nechme překvapit, zda uspěje jako její kolegyně. Na tuto soutěž před námi své delegátky také vysílal pan Zapletal. Věřím, že i letošní vítězky v čele s Kateřinou Kasanovou ve světě zabodují," pochlubila se úspěchy svých dívek Taťána.

Castingy na další ročník budou probíhat od 14. února do 26. dubna v 11 obchodních centrech po celé republice. Semifinále soutěže se uskuteční 12. a 13. května, kde se vybere finálová desítka.

Co se nemění, je charitativní zaměření soutěže: "Soutěž nadále zůstává věrná České neonatologické společnosti, kam budou vybírány peníze na předčasně narozené děti. Letos je vybrána nemocnice v Mostě. Soutěž je i nadále patronem pro darování krevní plazmy. Stejně jako loňský rok si čtyři vítězky vyberou svůj charitativní projekt, který budou realizovat pod záštitou Miss Czech Republic a soutěž tak bude pomáhat v dalších odvětvích, kde je to třeba," upřesnila Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám