Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) a Ivana Gottová (48) už deset let tvoří manželský pár. Dvojice oslavila kulaté výročí večeří při svíčkách. A Gott promluvil o romantickém večeru i o veselce v Las Vegas. "S mojí ženou Ivanou jsme včera oslavovali a vzpomínali jsme na svatbu ve Vegas v takovém romantickém duchu, v jakém se tehdy konala svatba," řekl primáckému TopStaru.

Není žádným tajemstvím, že svatba byla spontánní. Mistr se podělil o dialog, který vedl ještě před kostelem s tehdejší přítelkyní Ivanou. "Rozhodli jsme se na místě, zeptal jsem se Ivanky: Chceš si mě tady vzít? To je kostelíček, kde se bralo mnoho slavných lidí. Elvis, Paul Newman a mnoho dalších. Vezmeš si mě? Chvilku bylo ticho, to 'ano' potom zaznělo ještě jednou před knězem," vzpomíná Gott.

Karel Gott nelituje toho, že kvůli bleskové svatbě na ní nemohl mít své kamarády a přátele. Úplně sami s Ivanou tam ale nebyli. "Měli jsme tam akorát naši Charlottku, které byl jeden a půl roku a v tom momentě byla svědek a nepamatuje si z toho nic, včera jsme se jí ptali. A včera jsme to s kamarády oslavili tady v Praze," dodal Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám