Hlavní obsah
Článek

Bývaly časy, kdy se Kim Kardashian (43) ´prsila´ na Instagramu každou chvíli. Daleko větší prostor než ňadra, která tak ráda předvádí v průsvitných outfitech, ale dostával její zadek. Jenže pak přišla chvíle, kdy svět obletěly fotky Kim z její loňské dovolené v Mexiku...

Na nich její povadlé pozadí plné celulitidy ani z dálky nepřipomínalo ony rozměrné, ale pevné hýždě, které tak dlouho vzdorovitě popíraly gravitaci a tolik ji proslavily. Otřesená Kim se nejprve zhroutila, pak aktuální podobu své sedací části zkusila svést na grafika - teroristu a až později přiznala, že se trochu zanedbala a slíbila, že už bude zase pilně cvičit.

O posilování nejen mluvila, zdá se ovšem, že dost dřiny pod vedením zkušených profesionálů opravdu absolvovala. Nyní přišel čas, kdy se nejvlivnější osobnost béčkové televizní zábavy v USA osmělila a na svém Instagramu zveřejnila snímek, kde pózuje jen v kalhotkách se statusem ´Rise & Grind´.

Zřejmě měla na mysli v této době velmi populární fitness metodu na rychlé tvarování některých tělesných partií. Na fotce je to totiž opět pro většinu svých fanoušků ta sexy Kim z minulosti. Zdá se, že si svoji chybu uvědomila a svůj veřejný slib doopravdy splnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám