Hlavní obsah
Článek

Dostat pozvánku na Zlaté glóby se nepoštěstí jen tak každé celebritě, privilegia se dostane jen těm největším hvězdám. Letos mezi nimi byla i Kendall Jenner (28), která se na červený koberec před losangeleským hotelem The Beverly Hilton dostavila v černé róbě a skvělé náladě. Tu ji následně nejspíš pokazily komentáře na sociálních sítích.

Někteří lidé nechápali, co mezi hereckými hvězdami dělá, a své názory ventilovali na internetu. Mnoho z nich se vztahovalo k reklamě na Pepsi, v níž Kendall hrála a za kterou se dostala pod ostrou palbu kritiky. Podle mnohých (reklama) zlehčovala otázku rasismu a sociálních protestů a společnost ji pár hodin po zveřejnění s omluvou stáhla.

Jeden komentář za všechny: „Proč je tam Kendall Jenner? Pro její skvělou práci pro reklamu na Pepsi?“

Další divák napsal: „Není to herečka, producentka, režisérka ani aktivistka“ a k tomu přidal hashtag ‚dost už bylo Kardashianek‘.

Ale objevily se také komentáře, které modelku posílaly domů: „Zlaté glóby jsou akcí jen pro talentované, jdi domů, Kendall“, píše se v jednom z nich.

V modelingovém byznysu ale ‚dost Kardashianek‘, nebo přesněji ‚Jennerek‘ a v tomto konkrétním případě jen té starší - Kendall - evidentně není. Podle naposledy zveřejněného žebříčku magazínu Forbes je Jenner nejlépe placenou modelkou současnosti. Z trůnu sesadila dokonce i dosavadní dlouholetou královnu Gisele Bündchen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám