Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) prožívá noční můru všech zpěvaček - přišla o hlas. V lednu se to ve vzduchu hemží všemožnými viry a bakteriemi, chřipková epidemie klepe na dveře a populární zpěvačka se bohužel neubránila nemoci.

Absolonová leží doma s antibiotiky, a protože má naplánovaná vystoupení, doufá, že se brzy uzdraví a bude opět zpívat jako slavice.

„Tak mám zánět hlasivek a průdušnice a antibiotika. Dneska mám hlas jako pak Moravec. Každopádně od zítra do pátku mám natáčení, které nejde zrušit, tak snad nikoho nenakazím a vše zvládnu,“ doufá zpěvačka.

V pátek Absolonová zpívá v Děčíně a vůbec si nepřipouští, že by musela vystoupení zrušit. „Nebojte, to už budu se svým hlasem a pana Moravce nechám doma,“ neztrácela optimismus. Bacilů se ale doma jen tak nezbaví.

„Hádejte, co doma, Tomáš říkal, že na něj také něco leze, takže zázvorákem na zdraví,“ uzavřela zpěvačka.

To kolegyně Moniky Absolonové Lucie Bílá měla před více než rokem mnohem větší smůlu. Kvůli zánětu průdušek a ztrátě hlasu musela na poslední chvíli zrušit dva své největší koncerty v pražské O2 areně. Choroba ji zastihla natolik nečekaně, že koncerty rušila jen několik hodin před začátkem vystoupení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám