Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Revoluční novinka, která umožňuje zbavovat se přebytečných kil zdravě a trvale. Češi patří mezi tři nejobéznější národy v Evropě. Více než polovina mužů je nespokojená s postavou svojí partnerky. Jsme první ve světě v počtu vypitých piv na jednoho člověka. Logicky se tak těla mnohých vzdalují ideálům. Přitom slovo dieta a hubnutí se skloňuje v téměř každém předsevzetí. Hubnout se opravdu musí. Avšak zdravě, bezbolestně, s rozumnou rychlostí a tak, abychom opět nepřibrali. Doplňky stravy ByMe využívají ke spalování tuků nejen fyzickou aktivitu, ale i aktivní odpočinek - SAUNU.

Sauna Fat Burner

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

80% žen chodí do sauny zhubnout. Mylné přesvědčení v nich navíc utvrzuje skutečnost, že po této příjemné proceduře váží až o 1 kg méně. Bohužel klasickým způsobem saunování vypotí pouze vodu. Není to škoda? Sauna Fat Burner je speciální doplněk stravy podporující hubnutí s přispěním saunování. Využívá toho, že se tělo v sauně zahřeje, a pomůže, kromě odplavování nečistot z organismu, rozpouštět i nahromaděné tukové zásoby.

Sauna Liquid Carnitin 90 000 mg

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aby saunování mělo ty správně účinky, je zapotřebí dodržovat jisté zásady. Mezi ně patří zejména doplňování tekutin. Přidáním produktu Sauna Liquid Carnitin do pitného režimu přispějete ke spalování tuků během saunovacího procesu. Navíc podpoříte získávání energie z uloženého tuku v organismu. Nejlepších výsledků dosáhnete v kombinaci s doplňkem stravy Sauna Fat Burner obsahujícím rostlinné extrakty a další cenné látky.

Sauna Clean Aloe Vera 100 mg

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro rychlejší očistu a celkovou detoxikaci organismu doporučujeme používat Sauna Clean Aloe Vera. Obsahuje mimořádně vysoké množství extraktu z Aloe Vera (v 1 tbl. 100mg), díky němuž působí antioxidačně, optimalizuje trávení, podporuje imunitní systém a má příznivé účinky i na stav pokožky a její hydrataci. Užíváním Sauna Clean Aloe Vera znásobíte ozdravné účinky saunování, podpoříte odplavení toxických látek z těla a urychlíte spalování kalorií.

Sauna Vitality Cordyceps

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sauna Vitality Cordyceps Vám po saunování urychlí Vaši regeneraci, navrátí energii a vitalitu. Příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu i správnou výši krevního tlaku. Tablety obsahují vysoké množství extraktu z housenice čínské (v 1 tbl. 500mg), která byla pro své mimořádné účinky vysoce ceněná již v tradiční čínské medicíně. Příznivě působí na zvýšení obranyschopnosti organismu, prodloužení délky lidského života, zlepšení paměti a stav sexuální aktivity.

AKCE 2+1 zdarma Sauna Liquid Carnitin

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tuto zaváděcí akci naleznete na internetovém portálu www.byme.cz. Najdete zde návody a doporučení, jak ideálně hubnout pomocí sauny. Pravidelné novinky z oblasti zdravého životního stylu, užitečné rady týkající se saunování a života vůbec. S produkty ByMe přichází bývalá vicemiss Světlana Moravcová Adltová a jak sama říká, nedoporučovala by něco, co nevyzkoušela, co nefunguje.

Další články

Načítám