Hlavní obsah
Článek

Chodí spolu už pěkných pár měsíců, herečka Diane Kruger (47) si ale dala na čas s vyvedením partnera na oficiální společenskou akci. Nedělní Zlaté glóby k tomu byly skvělou příležitostí, vždyť i Diane se radovala z ceny. Na červeném koberci se ale herečka a její kolega z branže Norman Reedus (49) vyfotili separé. Až na následném večírku se spolu nechali zvěčnit.

Ocenění, s nímž Kruger pózovala, sice nebylo přímo pro ni jako pro herečku, ale radost z něj měla obrovskou. Šlo o cenu za Nejlepší cizojazyčný film pro snímek Odnikud, v němž Diane ztvárnila hlavní roli. A zatímco s partnerem se jako pár od fotografů drželi dál, režiséra Odnikud Fatiha Akina zlíbala radostí.

Kruger v ceněném filmu, který bodoval i na festivalu v Cannes (tentokrát je řeč o ceně pro nejlepší herečku), ztvárnila matku, jež při bombovém útoku přijde o manžela a malého syna. A ztvárnila ji skvěle.

Stejně jako další slavné ženy dorazila i Kruger v černých šatech, aby vyjádřila solidaritu s oběťmi sexuálního obtěžování. Na akci se vypravila nabitá energií po dovolené v Kostarice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám