Hlavní obsah
Článek

Jediná Miss ČR, které byla odebrána korunka královny krásy, seká už roky latinu. Dokonce přemýšlí o založení rodiny. "Musíme jen s partnerem vyřešit větší bydlení v Praze a pak už by na to byl čas," svěřila Super.cz Diana Kobzanová (29), která se z role modelky etablovala do kategorie vyhledávané moderátorky.

Diana se na společenských akcích objevuje jen sporadicky. "Jsem buď v rádiu anebo moderuji firemní akce," vysvětlila. "Přehlídky dělám většinou jen pro kamarády," dodala na kadeřnické show Aichi, kde si nechala vytvořit na hlavě účes, v němž by se jí prý polekal i vlastní pes, a obléknout si top bez podprsenky.

Kobzanová se momentálně chystá na měsíční dovolenou s partnerem, automobilovým závodníkem Štěpánem Vojtěchem, s nímž už žije tři roky. "Jako každý podzim a jaro jedeme na Floridu. Už to máme jako chatu," smála se.

Svatbu prý neplánují. "Asi budu mít dítě dřív, než se vdám," míní. Teď už záleží jen na bytové situaci. "Koupila jsem v Praze byt 2+kk, investičně uvažuju ještě o garsonce, ale na bydlení pro rodinu to není. Sice máme dost prostoru v Liberci, ale kvůli práci prostě musím být v Praze," vysvětlila Diana, která se začala orientovat i ve světě financí.

Na TV Prima totiž uváděla pořad Rychlý prachy, jehož pokračování se připravuje. "Už vím leccos, dokonce jsem pochopila, co jsou státní dluhopisy, a uvažuju, že bych je koupila," uzavřela Kobzanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám