Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Natálie Grossová (21) v minulosti vítala nový rok většinou v Miami, kde má svůj druhý domov. Letos, respektive loni  si ale sluníčka užívala na druhém konci světa. S maminkou Šárkou, sestrou Denisou, jejím přítelem Robinem Puškášem a také s herečkou Lucií Zedníčkovou (55) a její dcerou Amálkou, která je Natálčina nejlepší kamarádka, vyrazili do Thajska na ostrov Ko Samui.

"Bylo to naprosto dokonalý. Hrozně jsme si to užili. V Thajsku jsem byla úplně poprvé a je to ráj," řekla Super.cz Natálka a na panenských thajských plážích předvedla svoji skvělou postavu. Zatím pro ni nemusí nic dělat. V jídle se nehlídá, úplně jí stačí vydatný pohyb, kterého má ve škole, na hodinách stepu i v divadle požehnaně.

Natálka měla po dlouhé době volno a pořádně si to užila. Využila nejen školních prázdnin, ale také vánoční přestávky muzikálu Ples upírů, kde hraje hlavní ženskou roli. V sobotu se všichni vrátili do Čech a Natálka už je natěšená na novou divadelní sezónu. Muzikál Ples upírů se do divadla Goja Music Hall vrací už tento pátek 12. ledna.

Reklama

Další články

Načítám