Hlavní obsah
Článek

Mnozí tipovali, že Karel Gott (†80) zůstane navždy starým mládencem. Po kratších i dlouhodobých vztazích ale do jeho života přišla produkční Ivana Macháčková, která byla první ženou, díky které zpěvák měl chuť budovat rodinné zázemí. Takřka dva roky po narození dcery Charlotty Elly dvojice uspořádala svatbu v Las Vegas. Tajná veselka se odehrála přesně před deseti lety 7. ledna roku 2008.

„S ohledem na skutečnost, že s Ivanou žijeme již sedm let pod jednou střechou a společně vychováváme naši dceru Charlottu, jsem už delší dobu přemýšlel o našem sňatku,“ svěřil se Karel Gott krátce po slavnostním aktu, kterého se účastnila tehdy dvacetiměsíční dcera Charlotte a nevěstina maminka Blanka.

K místu konání svatby měl zlatý slavík velmi silné pouto, neboť zde odstartoval svou kariéru za velkou louží. „Všechny tyto důvody navíc ještě umocněné pohledem na dnešní rozvaliny hotelu Frontier a na druhé straně na moji krásnou rodinu, se kterou jsme sem přijeli trávit dovolenou, mě vedly ke zcela spontánnímu rozhodnutí požádat právě zde Ivanu o ruku. Veškeré formality a samotná organizace sňatku byly už snadnou záležitostí a trvaly jen několik dnů,“ vyslovil tehdy Karel Gott motivy, které ho vedly k zásadnímu životnímu rozhodnutí.

Dá se předpokládat, že dnes se ve zpěvákově nově zrekonstruované vile na Bertramce koná velká oslava.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám