Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vstoupili jste do nového roku s chutí začít nově? Zahrňte do toho i obnovu prádelníku! Vyhoďte obnošené nebo nepadnoucí prádlo a vyberte si nové kousky, které Vám budou dělat radost. A využijte u toho lednového výprodeje!

Pusťte do svého prádelníku jen to nejlepší!

Foto: Astratex
Více

Foto: Astratex

Komerční sdělení

Tedy jen to, co vás bude krášlit a odvede vám dobrou službu. Vlastníte podprsenku, kterou máte ráda, ale víte, že už není v nejlepší formě? Rozlučte se s ní! Vyberte si za ni kvalitní náhradu. Vyzkoušejte nejoblíbenější podprsenku Maia 4D z Astratex.cz. Má unikátní vlastnosti, nemusíte se obávat, že by vám neseděla. Její košíčky totiž obsahují speciální pěnu, která se vytvaruje přesně podle vašeho ňadra.

Zvyšte si sebevědomí!

Foto: Astratex
Více

Foto: Astratex

Komerční sdělení

Zařaďte mezi základní barvy prádla alespoň jeden kousek nápadného odstínu. Pokud sáhnete po červené, neuděláte chybu. Výrazně totiž zvyšuje sebevědomí! Podprsenka Selma Wine má navíc košíčky vyztužené Push-Up vycpávkami. Díky nim vaše ňadra získají bohatší objem. Spojení Push-Up a červené barvy vás zaručeně nezklame.

Stvořena k obdivu!

Foto: Astratex
Více

Foto: Astratex

Komerční sdělení

Toužíte po podprsence, která se stane součástí vašeho outfitu? U které se tak trochu počítá s tím, že bude vidět? Pak si pořiďte podprsenku Charm. Pod krajkovým bandeau ukrývá klasickou nevyztuženou podprsenku s kosticemi. Užijete ji pod rozepnutou halenkou nebo naopak pod zapnutým sakem. Váš dekolt ozdobí okouzlující krajka.

Znáte módní trendy?

Foto: Astratex
Více

Foto: Astratex

Komerční sdělení

Jedním ze současných módních trendů jsou podprsenky s přidanými krajkovými detaily a strappy pásky. Jsou naprosto okouzlující! Nádherně zdobí dekolt. Dokladem takové krásy je podprsenka Susanne Bralette. Díky svému střihu dokáže vytvarovat ňadra i bez jakýchkoliv výztuží a kostic.

Podprsenka pro absolutní pohodlí

Foto: Astratex
Více

Foto: Astratex

Komerční sdělení

Víme o podprsence, ve které budete moci klidně i spát a stále budete v pohodlí! Jmenuje se Havana, je bavlněná, nevyztužená a naprosto pohodlná. Prsům poskytne zcela přirozenou a nenásilnou oporu. Kromě toho, že se v ní budete skvěle cítit, tak i dobře vypadá.

Další články

Načítám