Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Meghan Trainor, autorka a interpretka hitu All About That Bass se na své čtyřiadvacáté narozeniny koncem loňského roku zasnoubila. O ruku ji požádal její o rok starší přítel, hvězda filmu Spy Kids, Daryl Sabara. Meghan o tom fanoušky zpravila na sociální síti, kam vložila i video ze zásnub, jež doprovodila mnoha sladkými slůvky.

„Řekla jsem ano, láska mého života mi splnila všechny mé sny,“ píše Trainor. A to není všechno, její vyznání pokračují: „Požádal mě pod krásnými vánočními světly a překvapil mě i s mou rodinou a přátele. Nikdy jsem nebyla takhle šťastná. Děkuju Daryle, rodino a kamarádi, že jsem se díky vám cítila jako skutečná princezna,“ uvedla.

S partnerem, jenž si zahrál v již zmíněném snímku Spy Kids i ve všech jeho pokračováních, ale také v dramatu April Showers či v komedii Blacktino, se zpěvačka zasnoubila po roce a půl vztahu.

Hit Trainor, která chytlavým textem (a ještě chytlavější melodií) kritizuje třeba retušované fotky v magazínech a vyzývá ženy, aby se měly rády, i když nemají velikost XS, přezpívala Ewa Farna. Česká verze se jmenuje Mám boky jako skříň.

Reklama

Další články

Načítám