Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ti dva spolu tvoří pár už od roku 2007. Navzdory tomu, že je Elsa Hosk (29) v elitní extra třídě světových topmodelek už nějaký ten pátek a paparazzi na ni číhají kde to jen jde, kromě základních na internet prosakujících informací, které stejně pocházejí většinou od ní, toho o jejím soukromí moc nevíme. Střeží si ho totiž jako nejcennější poklad.

Příkladem toho, oč se s fanoušky Elsa ráda podělí, je třeba její příspěvek na Instagramu. Přítel modelky, britský podnikatel Tom Daly, leží na zádech na pláži a Elsa se k němu vine tak vášnivě, že by ji od něj nejspíš neodtrhl ani nákladní vůz. Ve statusu k obrázku stojí jediné slovo v angličtině: "Útok!"

Takovému ´násilí´ v podání tak krásné blondýnky by ráda podlehla asi většina mužů. Nelze než mladému Britovi závidět. A zároveň mu kolegiálně popřát, aby Elsu ona živočišná vášeň, kterou na snímku dost naturalisticky demonstruje, nikdy neopustila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám