Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anna Kulovaná zaujala diváky, když si zahrála v seriálu Dobrá čtvrť postavu Zuzany Haselbachové. Vedle ostatních herců vypadala se svojí výškou 182 centimetrů jako žirafa. Anna před rokem a půl porodila dceru Žofii a nyní se vrací na obrazovku v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde dostala roli doktorky na plastické chirurgii.

Devětadvacetiletá Anna kdysi pokoušela díky své výšce i modeling, po pár týdnech ji ale přestal bavit. Vystudovala taneční konzervatoř, ale oblíbili si ji v televizi. Kromě Dobré čtvrti točila i Rodinná pouta a Velmi křehké vztahy. "Ty skončily právě včas, když jsem byla ve čtvrtém měsíci těhotenství," řekla Super.cz Kulovaná, která ani po narození dcery nezměnila své příjmení. "Na svatbu nespěchám," upřesnila.

Po narození dcery už má zase svoje staré míry, prý to ani nedalo moc práce. "Je pravda, že na cvičení mám mnohem méně času než dříve. Stíhám si jít občas leda zaplavat, ale potřebovala bych i něco jiného. Už kvůli tomu, že mne často bolí záda," vysvětlila po hodině jógy, na kterou ji jako svoji novou tvář pozvala TV Nova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám