Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

O své postavě si toho už Britney Spears (42) vyslechla mnoho. V médiích se dříve řešil každý její faldík, teď ale vzbuzuje naprostý obdiv. Bývalá popová princezna je ve vrcholné formě a ráda se chlubí svými sexy křivkami.

Na Silvestra Britney v Las Vegas po čtyřech letech završila svou show Piece of Me, na kterou se prodalo přes 900 tisíc vstupenek. Po rozlučkovém koncertu došlo na relax. Zpěvačka vzala své dva syny na dovolenou, kde mohla klidně předstírat, že je jejich starší sestrou. Tak dokonalou figuru totiž neměla ani v roce 1999, kdy zpívala ...Baby One More Time a mateřské povinnosti měla ještě před sebou.

Dvanáctiletý Sean a jedenáctiletý Jayden se slavnou maminkou prožili i období, kdy na tom byla opravdu špatně a válčila o ně s exmanželem Kevinem Federlinem. Těžké časy ale společně ustáli a dnes tvoří spokojenou rodinku. Tatínka jim nahrazuje trenér Sam Asghari (23), jemuž Britney vděčí za dokonalou kondici i duševní pohodu. Zpěvačka má početné publikum, spokojené potomky i milujícího partnera. Konečně jí nic neschází.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám