Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reportér a moderátor Josef Klíma se ve svých 66 letech stal trojnásobným dědečkem! V rodině mají samé kluky, třetí vnuk se jmenuje Přemysl.

„Narodil se druhého ledna v motolské porodnici. Jmenuje se Přemysl Klíma, váží 3,9 kilogramů a měří 52 centimetrů,“ prozradil reportér primáckého pořadu Očima Josefa Klímy.

Dva vnuky, dvouletého Josefa a teď nově Přemysla, má Klíma od syna, čtyřletého Nikolase pak od dcery. „Do nového roku mi všichni přáli hodně štěstí, tak jsem si ho hned zkraje vybral. Snacha jen tak tak dojela do nemocnice, ale pak už šlo všechno hladce, porod proběhl dobře,“ směje se Klíma.

Vnuka už byl v porodnici navštívit. „Protože je to ale opravdu čerstvé miminko, tak mě k němu v porodnici ještě nepustili, ale těším se, až si ho pochovám,“ říká Klíma.

Teď navíc musí být dědečkem opravdu na plný úvazek. „Být trojnásobným dědečkem je lepší pocit, než být několikanásobný otec. Teď hlídám malého Josefa, když je snacha v porodnici celý den, ale vím, že až přijde otec, tak malého Pepu „vrátím“ a můžu si odpočinout,“ smál se Klíma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám