Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ještě důležitější, než se do formování postavy a hubnutí vrhnout po hlavě a očekávat rychlé výsledky, je přehodit si vše v hlavě a najet na dlouhodobou změnu životního stylu. Jeho novou součástí jsou i prověřené technologie, které pomohou tam, kde to zkrátka „drhne“ a celý proces účinně podpoří a urychlí. Absolvujte je jednotlivě, nebo vzájemně kombinujte a radujte se z výsledků.

Liposukce není hubnutí, ale zformuje postavu. A jedna umí dokonce vypnout kůži

Foto: Asklepion.cz
Více

Foto: Asklepion.cz

Komerční sdělení

V místech, kde se nedaří shodit tukové polštářky ani při pravidelném sportu, nastupuje liposukce. Plastická chirurgie Asklepion používá takovou technologii odsátí tuku, která kromě zeštíhlení umí i něco navíc. V Londýnské 39 pracují plastici s radiofrekvenční liposukcí BodyTite, která současně odsává tukové buňky a zároveň tepelnou energií vypíná kůži. Takže nezůstávají žádné nerovnosti, žádná povadlá kůže a BodyTite si dokonce poradí i s celulitidou. Je 2x účinnější než klasická liposukce a umí vám ubrat hned 2 konfekční velikosti. V Asklepionu navíc mají díky spolupráci více oddělení skvělý program pooperační péče, takže můžete dál pokračovat ve formování postavy.

Kryolipolýza Cooltech: nejúčinnější zeštíhlení postavy mrazem

Foto: Asklepion.cz
Více

Foto: Asklepion.cz

Komerční sdělení

Ošetření Cooltech je skutečná kryolipolýza, kterou může provádět pouze lékař. Vaše tukové buňky totiž zmrazí na -8°C, zatímco kůže zůstane nedotknutá. Úbytek objemu je měřitelný okamžitě a další 3 měsíce díky rozpouštění tukových buněk dále hubnete. Klinické studie prokázaly úbytek tuku až o 80 % během 4 měsíců, Cooltech je tedy kryolipolýza nesrovnatelná s „ochlazovadly“ z kosmetických salonů! Zákrok je vhodný pro ženy i muže. Skvělých výsledků dosahujeme v oblastech břicha, stehen, hýždí, zad, paží i boků. Lékař vám na jednu oblast, například podbřišek, aplikuje vždy dvě hlavice, které nasají kůži s podkožním tukem a zmrazí ji.

Tipy na neinvazivní bodyformingové přístroje

Foto: Asklepion.cz
Více

Foto: Asklepion.cz

Komerční sdělení

Ať už absolvujete liposukci BodyTite nebo hubnutí mrazem Cooltech, obě metody zeštíhlení postavy je skvělé doplnit sérií kosmetických ošetření systémy LPG nebo Velashape. Každý pracuje na trochu odlišném principu, ale účinky jsou vynikající. LPG je kosmetická lipomasáž, která maximalizuje metabolismus kůže, odstraňuje tuk a urychluje oběh lymfy. Výsledkem ošetření jsou změny objemu problematických partií, vymizení celulitidy či zpevněná kůže. Velashape v Asklepionu k podobným účinkům využívá působení tepla. Texturu kůže vyhladí až o 60 %, průměrný úbytek v pase uvádějí klienti již po 4 ošetřeních o 7,4 cm. Všechna ošetření na klinice Asklepion získáte v cenově zvýhodněných balíčcích.

Další články

Načítám