Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po roli maminky ve filmu Po strništi bos, kde hrála roli maminky, se Tereza Voříšková (34) vrátila do teenagerského věku. Tedy aspoň v seriálu Dabing Street, který bude od příštího pondělí uvádět Česká televize. Její hrdinka Lada je holčina, která se nebrání krátkodobým známostem na jednu noc, ale jinak je to hodné, veselé a dobrosrdečné děvče.

"Už jsem se bála, že budu dostávat jen role žen po třicítce, tak mi nabídka režiséra Petra Zelenky udělala radost," svěřila herečka. Seriál se sice odehrává v dabingovém studiu, sama Tereza ale velké zkušenosti s dabingem nemá. Jednou dabovala Scarlett Johansson, museli ji ale nakonec nahradit. Pak ještě zlou Šmoulinku, což se také nesetkalo s velkým úspěchem. "Skončila jsem u toho, že dabuju jenom sama sebe," smála se na tiskové konferenci k seriálu Voříšková, která hraje v řadě zahraničních produkcí jako byl Zmizelý anebo Borgiové.

Na projekci prvních dílů seriálu a na neformální tiskovce, která následovala, bylo v Malém sále kina Lucerna docela velké horko. Tereza, která dorazila v tlustém černém svetru, se svlékla do tenkého roláčku, a přítomné pány tak nezaujala jen hereckým výkonem a svojí půvabnou tvářičkou, ale i tím, že materiál roláku byl dost průsvitný. To, že si pod něj Tereza nevzala podprsenku, můžete vidět na snímcích v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám