Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drobounká zpěvačka, herečka a modelka Cassie Ventura (31) si odjela odpočinout na Floridu. Dlouholetá partnerka Diddyho, slavného amerického hudebního producenta a rapera, který je podle magazínu Forbes v tomto žánru druhým nejbohatším umělcem světa (prvním je manžel Beyoncé Jay-Z), je ale v Miami sama. Zdá se, že si dočasnou opuštěnost vůbec nepřipouští.

Diddy se v prvních dnech nového roku snaží spolu s DJem Khaledem pod taktovkou svého slavného vydavatelství Bad Boy Entertainment objevit talentované nováčky, z nichž je odhodlán udělat boháče a nové hvězdy R’n‘B. Projekt ho bohužel zcela pohlcuje, takže nemůže své lásce dělat společnost.

Cassie je tady přesto očividně spokojená a lze na ní vidět, jak jí teplé sluneční paprsky dobíjejí baterky. O jejího chlapa, držitele tří hudebních cen Grammy, se sice snažily takové sexbomby jako Jennifer Lopez nebo Cameron Diaz, ale on má už dávno oči jenom pro ni.

„Strávím tu zbytek svého života, mám ten nejlepší život,“ pochvalovala si v pondělí na Instagramu svoji oblíbenou Floridu tato rodačka z Connecticutu. V naší galerii se můžete podívat, jak jí to tam v maličkých barevných bikinách sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám