Hlavní obsah
Článek

Britové svoji rodačku Aisleyne Horgan-Wallace (38) znají ve dvou různých verzích. Účastnice reality show Big Brother si pověst ´ozdobila´ nálepkou neřízené střely, která ve své posteli vystřídala zástupy milenců, včetně boxera Mika Tysona a svalovce Davida McIntoshe. Byl to zřejmě její největší životní ´majstrštyk´, který jí zajistil věčnou slávu.

Ale co, Big Brother už skončil a Aisleyne už snad nikdo do ložnice nekouká, tak ať si tam dělá, co chce. Co je ale horší, že během pouhých několika let získala pověst bezedné násosky a obíhačky společenských akcí, která dovnitř vchází po dvou, ven už ale jen po čtyřech.

V USA, kde momentálně tráví prosluněné dny své dovolené, zas až tak známá není. A na jejím uvolněném výrazu je to hned znát. Když ji během dovolené v Los Angeles fotili paparazzi, několikrát si jich všimla a vyslala jejich směrem pár úsměvů. Náladu si narušitelem rozhodně zkazit nenechala a poflakování u hotelového bazénu si neužila o nic méně. Tak snad se večer nevypravila do hotelového lobby. Protože, jak jsme již uvedli, Aisleyne dovnitř sice vchází po dvou, ale...

Reklama

Další články

Načítám