Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská moderátorka a cvičitelka Davina McCall (50) vstoupila do nového roku jako svobodná žena. Zatím tedy ne papírově, ale s manželem Matthewem Robertsonem se po 17 společných letech rozešli už před několika měsíci.

McCall si tak zvyká na nový stav a případné chmury zahání cvičením. To není jen jejím koníčkem, ale i jedním ze zdrojů obživy. Natočila již několik fitness sestav, které s úspěchem prodává. Jejím novoročním předsevzetím pak je stát se kvalifikovanou fitness instruktorkou.

Kolik času tělesnými aktivitami stráví, se dá vyčíst z její pevné figury. I když v nedávném rozhovoru přiznala, že své břišní svaly zvlášť netrénuje. „Prostě takové jsou,“ říká a jednomu se nechce věřit...

Ke cvičení motivuje i své fanoušky na Instagramu. Svůj účet i ve složitém osobním období udržuje v pozitivní atmosféře, aby se její příznivci cítili dobře a aby případné potencionální kupce svých videí neodradila.

Nedávno s nimi třeba žertovala na konto svých prsou: „Kam se poděla má prsa?“ napsala u několik let staré fotky, pořízené v době, kdy byla bezdětná. Odpověď se tak nabízí: „Tři děti.“ S manželem má šestnáctiletou Holly, čtrnáctiletou Tilly a jedenáctiletého Chestera.

Reklama

Další články

Načítám