Hlavní obsah
Článek

Herečka Suzanne Somers (71) patří k seniorkám, které jsou stále duchem mladé. Její postava se od časů, kdy hrála v seriálu Krok za krokem, téměř nezměnila. O její tváři se to ale říct nedá.

Seriálová hvězda klame tělem. Tedy svými dolními končetinami. I jako sedmdesátnice si může dovolit mini šaty a vystavuje své ladné nožky, na něž je patřičně hrdá. Obléká výhradně outfity končící nad koleny. Na filmovém festivalu v Palm Springs ukázala i napěchovaný dekolt. Tím výčet jejích předností končí. Směrem vzhůru její atraktivita strmě klesá.

Hereččina tvář je totiž nehezky poznamenaná plastikami. Suzanne chtěla zůstat věčně mladá, což se ovšem minulo účinkem. Její obličej po necitlivých zásazích získal mužné rysy, což nezachrání ani výrazné líčení. Krásná Carol z Kroku za krokem tak připomíná zasloužilou umělkyni z travesti show.

Suzanne na festival doprovodil její manžel Alan Hamel. S kanadským moderátorem loni oslavili 40. výročí svatby. Láska je ani po tolika společných letech neopustila. Na červeném koberci pózovali jako zamilovaný pár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám