Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglická televizní moderátorka Holly Wiloughby (36) na dovolené na Barbadosu nezapřela svou modelingovou minulost. Dlouhé štíhlé nohy fotografům ukázala, zbytek ale i na pláži halila do volných šatů. Jako populární tvář britských televizních obrazovek si musí hlídat mediální obraz i ve chvílích volna.

Diváci ji znají z mnoha televizních pořadů jako ranní relace This Morning, show Dancing on Ice, zábavného soutěžního pořadu Celebrity Juice, v minulosti uváděla i britský Hlas nebo televizní seznamku Streetmate. Začátky její kariéry pak jsou spjaté s moderováním dětských pořadů.

Její jméno se objevuje v řebříčcích nejpopulárnějších britských moderátorů, a tím pádem i velmi dobře placených. S jejími blond vlasy a širokým úsměvem se tak nabízí paralela s ‚naší‘ Lucií Borhyovou (39).

Manželem Wiloughby je televizní producent Dan Baldwin, mají spolu osmiletého Harryho, šestiletou Belle a tříletého Chestera.

Reklama

Další články

Načítám