Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve dvoudílném historickém cyklu České televize Marie Terezie se diváci nenásilnou formou dozvěděli spousty informací ze života stejnojmenné slavné panovnice a šestnáctinásobné matky.

K vidění byla celá řada nádherných dobových kostýmů a natáčelo se na krásných místech. Nouze ovšem nebyla ani o lechtivější scény. Herečka Zuzana Stivínová (44) coby matka Marie Terezie Alžběta odhodila stud a na obrazovkách se ukázala úplně nahá!

Herečka má pořád perfektní figuru a jak je vidět, odvaha jí neschází. Zatímco některé herečky se u lechtivějších scén nechávají zastoupit dublérkou, Stivínová neváhala odhalit i ty nejintimnější partie.

"Natáčení bylo nádherné, Robert Dornhelm je výborný režisér a celá ta mezinárodní společnost a tolik jazyků, které se tam objevily, to byla velká zábava. Točili jsme na nádherných místech ve Valticích, v Kroměříži a pražských palácích," vzpomínala na natáčení Stivínová, které se líbilo natáčení v historických kostýmech.

Tvůrci uměli potěšit i divačky. Chlupatou hruď a odhalený zadek pro změnu ve filmu ukázal Vojta Kotek (36), jenž si střihl roli manžela Marie Terezie Františka Štěpána Lotrinského.

Reklama

Další články

Načítám