Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prozradila to stuha kolem bříška u vánočního stromku! Moderátor Zpráv na Primě Tomáš Hauptvogel je momentálně ten nejšťastnější chlap pod sluncem. Jeho manželka Monika je totiž v pátém měsíci těhotenství a na jaře se stanou rodiči. Oba září štěstím.

„Nejkrásnější dárek nebyl tak úplně překvapením. Už o něm nějakou dobu víme, ale bříško s mašlí stejně nic netrumfne,“ smál se Tomáš. „Obrovskou radostí bylo, když jsem právě na Vánoce poprvé cítila první „šmrdlání“ miminka v břiše. Na začátku pátého měsíce jsem se toho nemohla dočkat,“ doplnila ho Monika.

V dubnu 2015 měl Tomáš vážnou nehodu na motorce, když ho srazilo auto. Ženil se o berlích v říjnu téhož roku a po jeho uzdravení nechtěli nic uspěchat. „Věděli jsme, že s potomstvem spěchat nebudeme. Po mé těžké nehodě se o mě Monika starala prakticky jako o malé dítě. Byl jsem zcela odkázán na její pomoc. Když jsem se opět vrátil jakž takž do formy, chtěli jsme ještě vidět kus světa. Po naší letní cestě do Asie tak nazrál ten správný čas,“ svěřil Tomáš.

A bude to kluk, nebo holčička? „To zatím ještě nevíme. Na jménu jsme už ale asi dohodnuti. Zároveň řešíme celou řadu klasických věcí. To máte kočárek, přebalovací pult, vanička, autosedačka,“ vypočítal Tomáš.

Přípravy na miminko jsou u nich doma prý už v plném proudu. „Oblečků už máme skoro plnou skříň. Velký nákup jsem udělala v Americe, kde jsem byla v říjnu za svou kamarádkou. Takže budeme mít asi cestovatelku nebo cestovatele,“ prozradila Monika.

Zprávy na Primě moderuje Tomáš s Terezií Kašparovskou už pátým rokem, střídají se také v nedělní Partii. Po Gabriele Laškové a Michalu Kavalčíkovi je tak Tomáš třetím, kdo oznámil radostnou zprávu a bude na Primě rodičem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám