Hlavní obsah
Článek

Krásný pár ve složení Shakira a Gerard Piqué je nejspíš minulostí. Přestože se média nemohou shodnout, zda rozchod vzešel z úst kolumbijské zpěvačky či španělského fotbalisty, důvod je zřejmě jasný. Čtyřiadvacetiletý hráč FC Barcelony měl být Shakiře nevěrný, a to s neznámou mladou blondýnkou.

Půlroční vztah slavné dvojice se tak jeví býti v troskách. Podle dostupných informací by na vině mohla být zpěvaččina častá nepřítomnost, která Piquého unavovala. Problém však mohl nastal i v jejich desetiletém věkovém rozdílu.

Dvojice spolu strávila ještě léto. Shakira byla dokonce i několikrát fandit svému příteli přímo na stadionu, avšak k úspěchům v reprezentaci mu teď na Twitteru popřála už jiná. „Hodně štěstí španělské reprezentaci a především mému číslu 3. Líbám...“ napsala neznámá dívka. S číslem 3 přitom po trávníku běhá právě Piqué.

Podle nejnovějších zpráv britského serveru Fox News je však celé tvrzení nesmyslné a měla jej popřít údajně i samotná Shakira. Přání na Twitteru, které pobouřilo řadu fanoušků a kvůli němuž vyvstaly možná mylné informace, prý údajně napsala Shakira.

Reklama

Další články

Načítám