Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dva roky trvalo, než herec Chris Zylka (32) nabyl přesvědčení, že je načase svou přítelkyni požádat o ruku. Nebo možná tak dlouho šetřil na zásnubní prsten. Ten, který navlékl na luxus zvyklé dědičce hotelového impéria Paris Hilton (43), ho přišel na dva milióny dolarů, informuje Daily Mail.

K zasnoubení došlo v úterý v Aspenu v Coloradu, kam se po Vánocích sjely všechny zimní radosti vyhledávající celebrity. Svátky zde strávila rodina Cindy Crawford, pravidelnými návštěvníky střediska jsou Goldie Hawn, Russell Crowe nebo Melanie Griffith.

Ale zpět k čerstvým snoubencům.

Zásnubní prsten nechal Zylka vyrobit u klenotníka Michaela Greeneho krátce před odjezdem na hory. Ten použil 20karátový diamant, vsazený do platiny a doplněný menšími diamanty. Jeho tým prsten na zakázku vyrobil během dvou dnů.

„Jsem tak nadšená, že jsem se zasnoubila s láskou svého života, se svým nejlepším přítelem. Nikdy jsem se necítila tak šťastně, bezpečně a milovaně. Je po všech stránkách perfektní a ukázal mi, že pohádky mohou existovat!“ napsala šťastná Paris na Instagramu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám